TRENINGSLYST? Ikke alltid...😱

Du kjenner kanskje følelsen? Eller den manglende følelsen?

Jeg liker å trene. Det gjør godt for kroppen min og hodet mitt! Endorfiner løses ut og humøret blir bra, smertene letter... Alt dette vet jeg, men enkelte dager er veien inn i senteret veldig lang.

Men har jeg først kommet meg over dørstokkmila og inn døra på gymmen er det så å si alltid gode greier. Men nå de siste par øktene har jeg virkelig fått testa viljen... forrige gang satt jeg på gulvet i garderoben ganske lenge før jeg kom meg på beina og inn i styrkesalen.

Lykke og mestringsfølelsen etterpå var jo helt magisk.

.

Også i dag... Jeg troppet opp, alt var klart... men plutselig just wasn't feeling it. Jeg brukte unødig tid på alskens. Men så satte jeg i gang, å hadde den kongeøkta vettu. Økte på ALLE øvelsene! Liker når det skjer👍💛👍

Satser på at velviljen sitter litt løsere fremover...✌😎

#trening #blogg #hverdag #livsstil #styrke #helse

2 kommentarer

Sandra Marie

28.03.2017 kl.22:58

Er så deilig etterpå, så man må bare tvinge seg selv :D

Gunnipi :)

28.03.2017 kl.23:05

Sandra Marie: Ja, jeg vet ;)

Skriv en ny kommentar

Gunnipi :)

Gunnipi :)

36, Trondheim

Jeg er stort sett blid og fornøyd, snill med de fleste og digger det meste;) Mye av hverdagen min består av sykdom og kroniske smerter. Men av natur er jeg heldigvis veldig positiv, elsker å være så aktiv som kroppen tillater meg og ønsker derfor å fokusere på det som er bra i hverdagen! I tillegg er jeg lykkelig gift og mamma til to <3 Livet er ikke så dumt egentlig:)

Kategorier

Arkiv

hits