What A DAY! 😍 5,5 KM: CHECK!

Jeg eeeeer såååå fornøyd!

Beina mine og da spesielt knærne mine liker ikke å løpe! Jeg får så vondt etterpå, alltid... Også selvfølgelig synes jeg jo at det er sååå morro å ut å løpe! Det er en absolutt favoritt egentlig når det kommer til trening. Me, myself and I, musikk på ørene, løpeskoene på... nei vettu, DA koser jeg meg! Virkelig!!!

Nettopp derfor har jeg en tendens til å bli litt ivrig hver gang jeg begynner å løpe igjen etter x antall uker, måneder og år med knesvondt også smeller det tilbake!

Denne gangen har jeg bestem meg for at det max blir 2 (kanskje 3) goggeturer i uka. Altså gå og jogge om en annen hele veien... Hvem vet, kanskje det går bra denne gangen? Det er iallefall lov å håpe!

Turen i dag var 5.5 km og jeg brukte 46 min, heeelt innafor! Sola stekte, livet smilte og jeg kosa meg skikkelig, dog var det nok bra at kondisjonen ikke er bedre enn det den var, for jeg kjenner meg selv og kunne lett jogga for mye.

- Gogging er topp!

#trene #trening #gogging #jogge #gå #puls #livet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gunnipi :)

Gunnipi :)

36, Trondheim

Jeg er stort sett blid og fornøyd, snill med de fleste og digger det meste;) Mye av hverdagen min består av sykdom og kroniske smerter. Men av natur er jeg heldigvis veldig positiv, elsker å være så aktiv som kroppen tillater meg og ønsker derfor å fokusere på det som er bra i hverdagen! I tillegg er jeg lykkelig gift og mamma til to <3 Livet er ikke så dumt egentlig:)

Kategorier

Arkiv

hits