⚽FOTBALL FREDDA⚽

Det er veldig kjekt å ha barn, for da kjeder du deg sjelden🙈 Det er alltids noe som skjer til hver sin alder!

Sånn som nå, mini er 12 og spiller fotball. Mye! Han trener masse, både med sitt eget lag, de som er eldre og egentrening. Han er dedikert og går så å si aldri noen plass uten ballen, noe som kan være litt irriterende blandt annet når vi er på butikken, kino eller f.eks restaurant! Men men... Sånn er det! ⚽ For du skjønner, en kar fra Barcelona sa at skal du bli god må ballen alltid være med.

- Heldigvis sa han også at de måtte gjøre det bra på skolen, ellers hadde de ikke noe på Barcelona å gjøre! Topp det, gutten gikk fra "lekser suger" til å få alle gloser riktig over natta! Må jo bare elske fotballen da, ikke sant?

Fotballfreddan startet med trening på Lerkendal for så å spise litt, på med kampklær og dure videre! I dag var han med de som er året eldre på kamp. Lille flinkisen min💙

.

GOD HELG 💛

.

#fotball #sport #familie #fredag #blogg #weekend #morogbarn #mamma #sønn #kvalitetstid

2 kommentarer

Mona

08.09.2017 kl.22:58

God helg til deg og dine også :)

Gunnipi :)

08.09.2017 kl.23:10

Mona: Takk så mye;)

Skriv en ny kommentar

Gunnipi :)

Gunnipi :)

36, Trondheim

Jeg er stort sett blid og fornøyd, snill med de fleste og digger det meste;) Mye av hverdagen min består av sykdom og kroniske smerter. Men av natur er jeg heldigvis veldig positiv, elsker å være så aktiv som kroppen tillater meg og ønsker derfor å fokusere på det som er bra i hverdagen! I tillegg er jeg lykkelig gift og mamma til to <3 Livet er ikke så dumt egentlig:)

Kategorier

Arkiv

hits