SUNDAY: ⭐FUNDAY⭐

På lørdager eller søndager bruker jeg og mini å trene sammen! Dette har vært absolutt favorittøkten min i løpet av uka skal sies.

De siste par helgene har også mannen vært med! Så koselig når vi drar sammen❤ Eller, så koselig det kan være når man pumper og drar seg både svett og sliten side om side😂 Men poenget er at vi bruker tid sammen. Ikke stress, ikke styr. Bare tid, sammen! Gull det!!

I går var også tenåringen med og kompisen hans, de var IKKE videre fornøyd med å bli vekket tidlig om morningen når de hadde fri (10.30 😂) for å dra på trening, men det hjalp på humøret når jeg sa vi skulle ut å spiste lunch etterpå!

..............................................

I dag er det på'n igjen for meg og mini. Men uten tenåringen, han går med avisa på søndager. Greit å tjene litt lommepenger som han disponerer fritt selv, for vi synes det er viktig at han lærer seg verdien av ei krone og at penger ikke vokser på "trær"!

..............................................

.

Ha en fin søndag!

.

#SUNDAYFUNDAY 💛

#trening #familie #mamma #mannogkone #koneogmann #morogbarn #mammaogmini #familieliv #hverdag #mammsenogmini #pappa #tenåring #barn #aktiv #livsstil #helg #weekend #jobbe #vg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gunnipi :)

Gunnipi :)

36, Trondheim

Jeg er stort sett blid og fornøyd, snill med de fleste og digger det meste;) Mye av hverdagen min består av sykdom og kroniske smerter. Men av natur er jeg heldigvis veldig positiv, elsker å være så aktiv som kroppen tillater meg og ønsker derfor å fokusere på det som er bra i hverdagen! I tillegg er jeg lykkelig gift og mamma til to <3 Livet er ikke så dumt egentlig:)

Kategorier

Arkiv

hits