ROSA GLITTER SOKKER fra NILLE!💗

Jaja, jeg har aldri kjøpt meg sokker på Nille før skal sies. Men de her var jo bare sååå fine😍 Rosa, hvit og grå med glitter! Hjelpes meg altså. I have no words.

For å si det sånn, disse sokkene regner jeg med at jeg får beholde selv for gjengen min😂😂😂 Eller hva tror du?

.

Grunnen for at jeg rota meg innom Nille i utgangspunktet var jo for at det var kommet en pakke i posten i dag, dumme meg trodde det var et par rosa vinter støvletter jeg hadde bestilt på nett. Men det var det ikke, ikke i nærheten engang!

.

.

Kom hjem og reiv opp pakken. Så spent! Også såååå skuffet! Også kom jeg på hva som hadde skjedd... Joda, jeg hadde ombestemt meg og tenkte at det var smart å være fornuftig. Ergo ble det ikke rosa, men de her istede!

.

.

De var kjempe fine altså! Men når jeg har ventet og gledet meg på noe HELT annet ble det jo den nedturen😂😂😂 Er det mulig å være så fjærn liksom?

Så jeg gjorde det enkelt: Gikk inn å bestilte de ROSA som jeg i utgangspunktet skulle ha og har ventet som en unge på. Jeg mener, sjekk så lekker de rååååsa under her er da!

Da er det bare å vente tålmodig noen dager til da😂

.

#newin #shopping #blogg #nille #hverdag #nettshopping #rosastøvletter

2 kommentarer

wenchepia

11.09.2017 kl.20:29

Ohohooo de rååsa der..de står på skohylla mi:-D

Til Wenche - fra Wenche i anledning bursdagen min på lørdag:)måtte gi meg selv litt nytt,har jo som alltid iiingenting å ha på meg^^

Lekre sokker btw<3

Gunnipi :)

11.09.2017 kl.20:41

wenchepia: Har du???? Nå gleder jeg meg enda mer!!!

Skriv en ny kommentar

Gunnipi :)

Gunnipi :)

36, Trondheim

Jeg er stort sett blid og fornøyd, snill med de fleste og digger det meste;) Mye av hverdagen min består av sykdom og kroniske smerter. Men av natur er jeg heldigvis veldig positiv, elsker å være så aktiv som kroppen tillater meg og ønsker derfor å fokusere på det som er bra i hverdagen! I tillegg er jeg lykkelig gift og mamma til to <3 Livet er ikke så dumt egentlig:)

Kategorier

Arkiv

hits