💜YOGATUR TIL HELLAS💜

Om 2 uker i dag starter jeg dagen med "morning flow og mindfullness" på en liten plass som heter Nidri, på øya Lefkas i Hellas!

Vi reiser fra Oslo tidlig på mandags morgen. En uke med yoga om morgen og ettermiddag, kurs og workshops! Dette blir så bra. Jeg gleder meg sånn!

På hotellet tilbyr de også SUP yoga, å det er virkelig noe jeg gleder meg til å prøve! Jeg har jo muligheten her i Trondheim også, men merkelig nok har jeg blitt så kjælen i det kalde vannet de senere år... kremt kremt. Så da benytter jeg muligheten når jeg er i varmen!

I tillegg til masse yoga ligger jo hotellet på stranden, har basseng både innen og utendørs, spa, tennisbane, treningsrom +++

.

Åh! Jeg er såååå spent! 💜

.

#yoga #reise #hellas #nidri #lefkas #blogg #mindfullness #flow #utpåtur

2 kommentarer

kreativemeeg

13.09.2017 kl.22:55

Du får kose deg kjempe masse :)

Gunnipi :)

14.09.2017 kl.00:12

kreativemeeg: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Gunnipi :)

Gunnipi :)

36, Trondheim

Jeg er stort sett blid og fornøyd, snill med de fleste og digger det meste;) Mye av hverdagen min består av sykdom og kroniske smerter. Men av natur er jeg heldigvis veldig positiv, elsker å være så aktiv som kroppen tillater meg og ønsker derfor å fokusere på det som er bra i hverdagen! I tillegg er jeg lykkelig gift og mamma til to <3 Livet er ikke så dumt egentlig:)

Kategorier

Arkiv

hits