4 forskjellige økter!

Jeg liker å trene allsidig! Litt av hvert blir ofte bra!

Jeg har verken behov eller ønske om å bli kjempe god i en ting eller kjempe sterk. Jeg har ingen mål om å bli «verdensmester» i noe. Mitt fokus er generell trening for å holde kroppen sterk nok og god nok til en normal hverdag med det som måtte komme.

I perioder kan jeg fokusere mer på styrke, andre ganger kondisjon eller yoga f.eks. Alt etter hva jeg kjenner kroppen har behov for. Men poenget er: Allsidighet!

 

Det jeg ofte ser på slutten av uka, er at uker som er lik denne uka her, med varierte økter passer meg veldig godt. Da er energien god og kroppen har det bra!

 

Denne uka har sett sånn ut:

Økt 1: YogaStyrke

Økt 2: PulsSpinn

Økt 3: SirkelTrening

Økt 4: Styrke

 

Å avslutte uka med en treningsøkt er i mitt hode faktisk veldig deilig. Som regel koser man seg litt ekstra fredag eller lørdag (eller kanskje begge?) å da er det digg å få igang kroppen igjen, så er man allerede klar for uka som kommer! Er du ikke enig? I love it!

Søndags økt var sånn her:

Nå er jeg klar som et egg for en ny uke og nye muligheter!

 

xx

#trening #livsstil #blogg #hverdag

Dommerutvelgelse, bursdag og BDO.

Sannelig har denne helgen vært innholdsrik. Det er rart med det der, enkelte helger skjer det absolutt ingenting. Andre har liksom ikke nok timer! The way of life sikkert?

Jeg skal ikke kjede deg med alle detaljer fra a til å. For da blir vi seriøst aldri ferdig. Men hovedpunktene eller høydepunktene kommer her:

 

Fredag: Dommerutvelgelsen i Norske Talenter.

Selv om vi har vært klar over resultatet siden opptakene var i sommer, var det allikevel litt trist å se at han måtte gå ut. Sånn er det, it’s the name of the game!

Vi er så stolte over «lillegutten» vår og jobben han har gjort i forkant av filmingen og i tillegg synes vi at han gjorde en god figur på TV.

Alt i alt sitter han igjen med masse god erfaring, tilbakemeldinger og danseglede. Akkurat slik det skal være!

 

.

På lørdags morgen kl 04.50 ringte alarmen. Å turen gikk til flyplassen for første av ikke mindre enn 3 runder denne helgen. Minstemann skulle reise sørover på BDO kamp og oppmøtet var 06.00! Umenneskelig tid å stå opp på en lørdag, men ok.. sånn er det!

– 3 timer var selvfølgelig alt for lite søvn, så jeg krøp tilbake under dyna så fort jeg var hjemme. Det skulle jeg kanskje ikke gjort, for vipps var hele formiddagen gått og vi måtte dra i bursdagen til tantebarnet vårt. Alle gode planer om rydding av hus, bretting av klær osv… etter at jeg har tilbrakt brorparten av tiden med skikkelig manflue de siste dagene. Vel. Det skjedde ikke. Men det fine med sånn husarbeids opplegg, er et det forsvinner IKKE..

Lørdag kom å gikk i et pust føler jeg…

 

Søndag… Starter dagen med pakking og tilbake til flyplassen. Denne gang skal mini og mannen til Danmark. De blir der til fredag. Så jeg og eldstemann er hjemme alene i høstferien. Ikke like hektisk denne søndagen, men det ble bursdag denne dagen også men nå var det bestefaren min som sto for tur. Også fikk jeg ryddet huset. Seier!

Søndagskvelden kosa vi oss med taco… Det var den fredags tacoen vi aldri rakk!

 

Nå. Mandag. Er det nå det er helg? Det er i allefall høstferie og NY bursdag i dag!

 

xx

Støtte en god sak! #RosaMåned

Bevisstgjøring er aldri feil!

Oktober er rosa måned, å som mange vet er brystkreft den hyppigste av kreftformene for kvinner.

.

Jeg synes det er skremmende å tenke på at så mange mennesker rammes av denne grusomme sykdommen hvert eneste år.

Tror nesten ikke jeg vet om noen som på en eller annen måte ikke har vært borti det. Endten seg selv, via familie eller venner.

Så kreftforeningen og kreft forskning er noe jeg velger å støtte på en eller flere måter.

.

Les mer her: https://kreftforeningen.no/rosasloyfe/

.

På vei hjem i dag kjøpte jeg noen produkter som jeg føler er litt vinn-vinn! Bra for meg og samtidig få støttet en god sak.

Jeg visste at denne koppen skulle komme på circle K nå i oktober, så jeg hadde ventet litt på den.

Håpte den skulle være råååsa, men det var den dessverre ikke. Dog, ingen unnskyldning. Kaffe på meg ut 2020 og samtidig støtte en god sak. Vinn-vinn! Samtidig fikk bilen seg en vask, det også til støtte for saken, den trengte en vask uansett, igjen vinn-vinn.

Også har jeg et håp om at jeg får beholde denne fine rosa is skrapen selv, nettopp pga fargen. Så kanskje vinn-vinn der å? Jeg har trua! 🙂

 

 

 

Bladet iForm har denne måneden et eget innslag om kreft og forebygging av de 6 vanligste kreftformene.

Bildet under er hva de skriver om akkurat brystkreften.

 

Jeg sier det enkelt: THE MORE YOU KNOW!

.

xx