Dommerutvelgelse, bursdag og BDO.

Sannelig har denne helgen vært innholdsrik. Det er rart med det der, enkelte helger skjer det absolutt ingenting. Andre har liksom ikke nok timer! The way of life sikkert?

Jeg skal ikke kjede deg med alle detaljer fra a til å. For da blir vi seriøst aldri ferdig. Men hovedpunktene eller høydepunktene kommer her:

 

Fredag: Dommerutvelgelsen i Norske Talenter.

Selv om vi har vært klar over resultatet siden opptakene var i sommer, var det allikevel litt trist å se at han måtte gå ut. Sånn er det, it’s the name of the game!

Vi er så stolte over «lillegutten» vår og jobben han har gjort i forkant av filmingen og i tillegg synes vi at han gjorde en god figur på TV.

Alt i alt sitter han igjen med masse god erfaring, tilbakemeldinger og danseglede. Akkurat slik det skal være!

 

.

På lørdags morgen kl 04.50 ringte alarmen. Å turen gikk til flyplassen for første av ikke mindre enn 3 runder denne helgen. Minstemann skulle reise sørover på BDO kamp og oppmøtet var 06.00! Umenneskelig tid å stå opp på en lørdag, men ok.. sånn er det!

– 3 timer var selvfølgelig alt for lite søvn, så jeg krøp tilbake under dyna så fort jeg var hjemme. Det skulle jeg kanskje ikke gjort, for vipps var hele formiddagen gått og vi måtte dra i bursdagen til tantebarnet vårt. Alle gode planer om rydding av hus, bretting av klær osv… etter at jeg har tilbrakt brorparten av tiden med skikkelig manflue de siste dagene. Vel. Det skjedde ikke. Men det fine med sånn husarbeids opplegg, er et det forsvinner IKKE..

Lørdag kom å gikk i et pust føler jeg…

 

Søndag… Starter dagen med pakking og tilbake til flyplassen. Denne gang skal mini og mannen til Danmark. De blir der til fredag. Så jeg og eldstemann er hjemme alene i høstferien. Ikke like hektisk denne søndagen, men det ble bursdag denne dagen også men nå var det bestefaren min som sto for tur. Også fikk jeg ryddet huset. Seier!

Søndagskvelden kosa vi oss med taco… Det var den fredags tacoen vi aldri rakk!

 

Nå. Mandag. Er det nå det er helg? Det er i allefall høstferie og NY bursdag i dag!

 

xx

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg